Ga naar de inhoud

Zonnepanelen financieren

In zonnepanelen investeren brengt gegarandeerd rendement met zich mee. Toch kunt u op verschillende manieren de zonnepanelen financieren waardoor u het volledige bedrag niet zelf hoeft op te brengen. Denk dan bijvoorbeeld aan subsidies of een duurzaamheidslening voor zonnepanelen.

Btw terugvragen voor zonnepanelen

Denkt u erover om voor het eerst zonnepanelen aan te schaffen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Vanaf 1 januari 2023 hoeft u geen BTW meer te betalen op zonnepanelen. Dit betekent dat u direct kunt profiteren van de voordelen van groene energie zonder extra kosten.

Bij Meer Solar streven we ernaar om u te voorzien van de beste oplossingen voor zonne-energie, zodat u niet alleen bijdraagt aan een duurzamere toekomst, maar ook financieel voordeel kunt behalen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij de overstap naar zonne-energie en het maximaliseren van uw besparingen. Wacht niet langer en maak vandaag nog de slimme keuze voor zonnepanelen!

Subsidies

De subsidieregelingen voor de aanschaf van zonnepanelen voor particulieren verschillen per gemeente. Als er een subsidie beschikbaar is gesteld in uw gemeente, kunt u hier meer informatie over vinden in de subsidie en financieringswijzer van rijksoverheid of de website van de desbetreffende gemeente.
 

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen is niet voor iedereen mogelijk omdat het een flinke investering is. Als u niet over voldoende kapitaal beschikt kunt u aanspraak maken op een gemeentelijke duurzaamheidslening. Veel steden bieden deze lening in samenwerking met Stimuleringsfonds Volkshuisvesting. Om te kijken of uw gemeente deze duurzaamheidslening verstrekt kunt u het beste informatie bij uw gemeente opvragen.

" Zonnepanelen hebben een positief effect op de waarde van je woning "

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de aanschaf en installatie van zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op. Als u wilt weten wat zonnepanelen op uw woning kosten kunt u vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Wij helpen u graag.