Ga naar de inhoud

Zonnepanelen voor de zakelijke markt

Geïnteresseerd in zonnepanelen van uw bedrijfspand? Met zonnepanelen van Meer Solar bespaart u uw energiekosten en verduurzaamt u uw bedrijf zichtbaar. In vrijwel alle gevallen heeft u geen vergunning nodig. Wel is er een vergunning
nodig als het pand nog niet is gebouwd of het om aanbouw gaat.

Dak geschikt voor zonnepanelen

Op vrijwel ieder dak kunnen zonnepanelen geplaatst worden. Wij bieden verschillende zonnepanelen systemen. Om te kijken wat het beste voor uw dak werkt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Door een voorstel op maat te maken voorkomt u dat de zonnepanelen hun vermogen verliezen en behalen we het beste resultaat.

Hoeveel zonnepanelen heeft u nodig?

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft is afhankelijk van de hoeveelheid stroom u verbruikt. Als u bijvoorbeeld gedeeltelijk zonne-energie wilt opwekken, heeft u ook minder zonnepanelen nodig. Ook de beschikbare ruimte op uw dak of terrein is bepalend hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden. Met onze geavanceerde rekenmodules kunnen we dit tot in detail al op afstand voor u bepalen en in een designrapport aan u presenteren. 

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de aanschaf en installatie van zonnepanelen voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Als u wilt weten wat zonnepanelen op uw bedrijfspand kosten kunt u vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Wij helpen u graag.

" Ook voor bedrijven hebben wij zonnepanelen op maat"

Voordelen zonnepanelen voor uw bedrijfspand

Meer Solar levert de beste kwaliteit zonnepanelen. Wij leveren een maximaal rendement. Met zonnepanelen op je dak kun je van verschillende voordelen profiteren.

Verminder uw CO2 uitstoot

Wordt zelfvoorzienend in uw energieverbruik

Verdien direct met een flink rendement

Ondersteuning bij ontwikkeling en realisatie