Ga naar de inhoud

Zonnepanelen voor particulieren

Wilt u uw huis met zonnepanelen verduurzamen? Door in zonnepanelen te investeren draagt u bij aan een duurzamere samenleving en bespaart u op uw energierekening. Onze zonnepanelen staan bekend om hun uitstekende prestaties en de lange levensduur.

Dak geschikt voor zonnepanelen

Op vrijwel ieder dak kunnen zonnepanelen geplaatst worden. Wij bieden verschillende zonnepanelen systemen. Om te kijken wat het beste voor uw dak werkt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Door een voorstel op maat te maken voorkomt u dat de zonnepanelen hun vermogen verliezen en behalen we het beste resultaat.

Hoeveel zonnepanelen heeft u nodig?

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft is afhankelijk van de hoeveelheid stroom u verbruikt. Als u bijvoorbeeld gedeeltelijk zonne-energie wilt opwekken, heeft u ook minder zonnepanelen nodig. Ook de beschikbare ruimte op uw dak of terrein is bepalend hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden. Met onze geavanceerde rekenmodules kunnen we dit tot in detail al op afstand voor u bepalen en in een designrapport aan u presenteren. 

Gratis en vrijblijvend telefonisch advies

Wilt u meer informatie over zonnepanelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en geven advies over de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw dak.

" Zonnepanelen hebben een positief effect op de waarde van je woning "

De voordelen van zonnepanelen

Een lagere energierekening

Door stroom via je eigen dak op te wekken bespaar je flink op je energierekening.

Waarde van je woning gaat omhoog

Zonnepanelen hebben een positief effect op de waarde van je woning. Het
energielabel bepaalt deels de waarde, hoe groener hoe hoger de waarde zal zijn.

Het is een slimme investering​

Zonnepanelen hebben een lange levensduur en je kunt ze binnen een paar jaar al terug hebben verdient.