Ga naar de inhoud

Zonnepanelen

Wilt u uw huis met zonnepanelen verduurzamen? Door in zonnepanelen te investeren draagt u bij aan een duurzamere samenleving en bespaart u op uw energierekening. Onze zonnepanelen staan bekend om hun uitstekende prestaties en de lange levensduur.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

Op vrijwel ieder dak kunnen zonnepanelen geplaatst worden. Wij bieden verschillende zonnepanelen systemen aan voor verschillende soorten daken. Om te kijken wat het beste systeem voor uw dak is, kunt u vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Door een voorstel op maat te laten maken voorkomt u dat de zonnepanelen hun vermogen verliezen en behalen we het beste rendement. Indien het niet mogelijk is zonnepanelen op uw dak te plaatsen, kunnen we ook kijken naar andere mogelijkheden, bijvoorbeeld een grond opstelling. 

Hoeveel zonnepanelen heeft u nodig?

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft is afhankelijk van de hoeveelheid stroom u verbruikt.  Ook de ruimte op uw dak is bepalend hoeveel zonnepanelen er op uw dak kunnen komen. Met onze ruime ervaring en geavanceerde rekenmodules kunnen we dit tot in detail op afstand voor u bepalen. 

Ondanks dat we in de meeste gevallen op afstand een voorstel kunnen doen, komen we graag langs voor een kennismaking en om te controleren of de gemaakte offerte helemaal juist en naar wens is. 

" Zonnepanelen hebben een positief effect op de waarde van je woning "

De voordelen van zonnepanelen

Meer Solar levert de beste kwaliteit zonnepanelen. Wij leveren een maximaal rendement. Met zonnepanelen op je dak kun je van verschillende voordelen profiteren.

Een lagere energierekening

Door stroom via je eigen dak op te wekken bespaar je flink op je energierekening.

De waarde van je woning gaat omhoog

Zonnepanelen hebben een positief effect op de waarde van je woning. Het
energielabel bepaalt deels de waarde, hoe groener hoe hoger de waarde zal zijn.

Het is een slimme investering​

Zonnepanelen hebben een lange levensduur en je kunt ze binnen een paar jaar al terug hebben verdient.

 

Een nieuw energielabel

Door het nemen van duurzame maatregelen en aanpassingen aan uw woning verandert uw energielabel. Vanaf 01-01-2021 is het verplicht om een recent energielabel te hebben voor uw woning op moment van verkoop, verhuur of oplevering. 

Gratis en vrijblijvend telefonisch advies

Wilt je meer informatie over zonnepanelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag en geven advies over de mogelijkheden voor zonnepanelen op je dak of terrein.